Har I overhovedet brug for kompetenceudvikling på din skole?

De fleste af os har jo, hvis vi er ærlige, nok brug for at få styrket vores kompetencer. 

Men spørgsmålet er, hvornår foregår den bedste kompetenceudvikling? Er det mandag eftermiddag, når konsulenten starter sit slideshow 14.05? Når I lige er landet fra time, har smurt et rundstykke og hældt kaffe op? Eller er det torsdag eftermiddag oven på en lang uge med teammøder, rettelser af opgaver mm..?

Eller kunne det være, når du og dine kolleger sidder med en aktuel udfordring, som I gerne vil løse? Fx at planlægge jeres undervisning anderledes, skabe en bedre relation med hende den lidt stille pige i klassen eller arbejde med feedback frem mod elevsamtaler? 

Vi tror klart på det sidste.

En grønspættebog?

En digital platform med udgangspunkt i Kompetencehjulet
Overblikket over noget af det materiale, som du finder på vores digitale platform.

Derfor har vi udviklet en digital platform med udgangspunkt i Kompetencehjulet.

Meningen er, at tilbyde en slags Grønspættebog og et opslagsværk, som kan øge og styrke dine kompetencer. 

Betyder det så, at der aldrig skal være fælles kompetenceudvikling på skoler?

Selvfølgelig ikke, men det betyder, at vi skal tænke kompetenceudvikling anderledes. Det var jeg også lidt inde på sidste år, da jeg skrev lidt om synkron og asynkron kompetenceudvikling.

Der er stadig plads til fælles workshops

Det er stadig oplagt med fælles oplæg og workshops, der kan fungere som igangsættelser af en proces, en fælles referenceramme og et sted, hvor medarbejderne kan blive hørt og inddraget i skolens udvikling. De fælles oplæg og workshops er også der, hvor du og dine kollegaer kan byde ind med al jeres erfaring.

Hvor mange år har du fx selv undervist? Og hvor mange års erfaring tror du, at I har samlet set i personalegruppen? Vores gæt er, at I tilsammen har rigtig mange års erfaring. Den skal vi også huske at bringe i spil!  

Hvad så nu?

Der er flere muligheder. Du kan fx læse lidt mere om, hvad vi tilbyder af forløb og foredrag.

Men måske har du mere lyst til at prøve vores “Grønspættebog” og se, om det er noget for dig og dine kollegaer på skolen? Er det tilfældet så book endelig en demonstration.

Når du har udfyldt og trykket “Ja tak”, så kontakter vi dig for at aftale et tidspunkt, der passer dig og evt. dine kollegaer.

Så ser vi sammen på, hvordan vores digitale platform anvendes i jeres hverdag.

p.s. når du har booket en demonstration, så se lige efter, om du får en mail i din indbakke. Vi oplever desværre, at nogle mails ender andre steder. Så led eventuelt også i dit spamfilter.